Menu Sluiten
  1. Home
  2. /
  3. News
  4. /
  5. André van Schie nieuwe...

André van Schie nieuwe voorzitter Samenwerkingsverband VO Zuid Utrecht

Het bestuur van het Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs Zuid-Utrecht heeft André van Schie (52) benoemd tot onafhankelijk voorzitter. Hij volgt Eric Balemans op, die afgelopen jaar helaas is overleden. André heeft veel ervaring in het openbaar bestuur, als voorzitter in de culturele sector en hij is als voorzitter van de raad van commissarissen van UW ook actief in het sociaal domein in onze regio. André is daarnaast directeur van een milieu-adviesbureau in Utrecht.

André van Schie: “Met veel plezier verbind ik me aan het samenwerkingsverband. Het is voor het levensgeluk en maatschappelijk perspectief van leerlingen ongelofelijk belangrijk dat we met z’n allen zorgen voor passend onderwijs. Ik hoop daar met mijn ervaring en passie voor een inclusieve samenleving een bijdrage aan te kunnen leveren.”

Het bestuur van het samenwerkingsverband is blij dat André zich als voorzitter voor het passend onderwijs in Zuid-Utrecht wil inzetten.

Marjolein de Jager, directeur-bestuurder: “Met André als ervaren voorzitter gaat het bestuur vol enthousiasme en ambitie verder aan het versterken van de samenwerking. We verwachten dat zijn ervaring en enthousiasme een positieve bijdrage gaat leveren aan ons belangrijkste doel: Het bieden van onderwijs dat past bij onze leerlingen en dat het beste in hen boven haalt.